Üniversitemiz En Çevreci 11. Üniversite Oldu

Üniversitemiz En Çevreci 11. Üniversite Oldu

•  2 Ocak 2023 Pazartesi
  •  902 Görüntüleme

Her yıl Aralık ayında açıklanan ve çevreye duyarlılık, enerji ve iklim değişikliği, atık, ulaşım yönetimi ve sürdürülebilirlik konularında dünya üniversitelerini değerlendiren UI Greenmetric 2022 Dünya Üniversiteler Sıralaması açıklandı. Sıralamaya göre Üniversitemiz büyük bir başarı elde ederek Dünyada 185., Türkiye’de ise 11. sıraya yerleşti.

2021 yılı sıralamasında 256. sırada yer alan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 2022 yılında Dünyada 71, Türkiye’de ise 3 sıra yukarı çıkarak bu alandaki gücünü de ispatlamış oldu.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi sürdürülebilir enerji ve çevreci yatırımlarına kararlılıkla devam edecek. Bu büyük başarının altında imzası bulunan üniversitemizin tüm paydaşlarına teşekkür ederiz.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Binası, A Blok 1. Kat, Taşlıçiftlik Yerleşkesi -TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.