Sağlık Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz YL (Tokat İli Dahilinde Çalışanlar İçin) Öğrencilerinin Dikkatine

•  3 Şubat 2021 Çarşamba

Sağlık Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisansa Tokat İli Kapsamında Müracaat Eden Öğrenci Adaylarımızın Birinci Dönem Kayıt Ücreti: Bin beş yüz  tl (1.500 ) ve Materyal Ücreti: Yüz Elli tl (150) iki ayrı dekont halinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi adına Ziraat Bankası Tokat şubesi (239) 49211362-5041 nolu hesaba IBAN: TR43 0001 0002 3949 2113 6250 41 yatırmaları gerekmektedir. İlgili dekontlar; Enstitümüz lisansustu@gop.edu.tr adresine dekont mail atılmalıdır. (Mail konusuna öğrenci adını,soyadı ve programını yazmalıdır.) Öğrenim ve Materyal Ücretlerini öğrencilerimiz kendilerine ait IBAN'dan gönderecektir.

NOT: Kesin Kayıt sonrası programlar açılmaz ise; başvuran adaylara, dekont ücretleri iade edilecektir.