2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ EK ÖĞRENCİ ALIM SONUÇLARI

: 22-23-24 EYLÜL 2021 / Saat 17:00’a kadar

Öğrenci ve Danışman Ders Kayıtları Onayı

: 29 EYLÜL - 03 EKİM 2021

Ayrıntılı Bilgi İçin: Tel: (0) 356 252 16 16'dan (3182-3183-3184-3187-3190)

*KESİN KAYITLAR VE DERS KAYITLARI ÇEVRİMİÇİ YAPILACAKTIR.

KESİN KAYITTA YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

TEZLİ YÜKSEK LİSANS

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

1- Başvuru sırasında kullandığınız e-posta adresinize,  asıl veya yedek olarak kazandığınıza ilişkin gelecek olan bilgi e-postasının ardından sisteme giriş yaparak gerçekleştireceğiniz onay işlemiyle kesin kaydınızı (yukarıda belirtilen kesin kayıt tarihleri arasında)  tamamlamanız gerekmektedir.

1- Başvuru sırasında kullandığınız e-posta adresinize,  asıl olarak kazandığınıza ilişkin gelecek olan bilgi e-postasının ardından başvuru sistemine giriş yaparak gerçekleştireceğiniz onay işlemiyle kesin kaydınızı (yukarıda belirtilen kesin kayıt tarihleri arasında)  tamamlamanız gerekmektedir.

Beden Eğitimi ve Spor Tezli Yüksek Lisans (İ.Ö.) Programı için öğrenim ücretlerin ödemesi; Tokat Gaziosmapaşa Üniversitesi adına Ziraat Bankası Tokat Şubesinde açılmış olan (239) 49211362-5042 nolu hesaba (TR16 0001 0002 3949 2113 6250 42);

Beden Eğitimi ve Spor Tezli Yüksek Lisans (İ.Ö.) programı öğrenim ücreti 1. taksidi 2.500 TL olarak ödenecektir. Ödeme açıklamasında ad, soyad ve program ismi belirtilmelidir.

Programlar için öğrenim ücretlerin ödemesi; Tokat Gaziosmapaşa Üniversitesi adına Ziraat Bankası Tokat Şubesinde açılmış olan (239) 49211362-5042 nolu hesaba (TR16 0001 0002 3949 2113 6250 42);

Özel Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans (İ.Ö.) programı öğrenim ücreti 1. taksidi 1.750 TL olarak ödenecektir. Ödeme açıklamasında ad, soyad ve program ismi belirtilmelidir.

Beden Eğitimi ve Spor Tezli Yüksek Lisans (İ.Ö.) ödemelerine ilişkin dekontlar Enstitümüze ait, lisansustu@gop.edu.tr e-posta adresine gönderilmelidir. E-postanın konusu kısmına ad, soyad ve program belirtilmelidir.

Öğrenim Ücretlerini öğrencilerimiz kendilerine ait IBAN'dan gönderecektir.

Ödemelere ilişkin dekontlar Enstitümüze ait,

Öğrenim Ücretlerini öğrencilerimiz kendilerine ait IBAN'dan gönderecektir.

NOT: Kesin kayıt sonrası programlar açılmaz ise; başvuran adayların ödedikleri öğrenim ücretleri  kendi IBAN'lara iade edilecektir.

KESİN KAYIT YAPAN KİŞİ SAYISININ 20’NİN ALTINDA OLMASI DURUMUNDA PROGRAM AÇILMAYACAKTIR.

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

DOKTORA

Programlar için öğrenim ücretlerin ödemesi; Tokat Gaziosmapaşa Üniversitesi adına Ziraat Bankası Tokat Şubesinde açılmış olan (239) 49211362-5041 nolu hesaba (TR43 0001 0002 3949 2113 6250 41);

1- Başvuru sırasında kullandığınız e-posta adresinize,  asıl veya yedek olarak kazandığınıza ilişkin gelecek olan bilgi mailinin ardından sisteme giriş yaparak gerçekleştireceğiniz onay işlemiyle kesin kaydınızı (yukarıda belirtilen kesin kayıt tarihleri arasında)  tamamlamanız gerekmektedir.

Eğitim Bilimleri, Eğitim Yönetimi Eğitimi Tezsiz Uzaktan Eğitim programı 1. taksidi 2.250 TL ve  150 TL uzaktan öğrenim materyal ücreti olarak ödenecektir. Ödeme açıklamasında ad, soyad ve program belirtilmelidir.

Ödemelere ilişkin dekontlar Enstitümüze ait, lisansustu@gop.edu.tr e-posta adresine gönderilmelidir. E-postanın konusu kısmında ad, soyad ve program ismi belirtilmelidir.

Öğrenim ve Materyal Ücretlerini öğrencilerimiz kendilerine ait IBAN'dan gönderecektir.

KESİN KAYIT YAPAN KİŞİ SAYISININ 20’NİN ALTINDA OLMASI DURUMUNDA PROGRAM AÇILMAYACAKTIR .

NOT:

1- Asıl listedeki adaylar kesin kayıt tarihleri içinde kayıt yaptırmadıkları takdirde yedek listedeki adaylar kayıt hakkı kazanmış olacaktır. Bu nedenle yedek listesinde olan adayların Enstitümüzün web sayfasını takip etmeleri gerekmektedir.

2- Öğrenim/materyal ücreti bulunan programlarımızdan asıl kayıt hakkı kazanan ve kaydını onaylayan öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini 18-19-20-21 Eylül 2021 tarihleri arasında yukarıda belirtilen hesaplara yatıracaklardır.