2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARILI'NDA AÇILMAYAN TEZSİZ/UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI HAKKINDA

•  8 Eylül 2021 Çarşamba

Enstitümüze 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen programlara kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısı 20’nin altında kaldığı için açılmamıştır. Öğrenim ücreti ve/veya materyal ücreti yatıranların, ücret iadeleri yasal prosedürler tamamlandıktan sonra  kendilerine ait IBAN’lara yatırılacaktır.

AÇILMAYAN PROGRAMLAR:

Tezsiz Yüksek Lisans Programı (II.Öğretim)

İşletme

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programları