2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIM SONUÇLARI

: 03 EYLÜL 2021

İkinci Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananların Kayıtlarının Yapılması

: 06-07 EYLÜL 2021

Öğrenci Ders Kayıtları (İnternet Üzerinden)

: 20-26 EYLÜL 2021

Öğrenci Ders Kayıtları (Danışman Onayı)

: 27 EYLÜL - 03 EKİM 2021

Ayrıntılı Bilgi İçin: Tel: (0) 356 252 16 16'dan (3182-3183-3184-3187-3190)

*KESİN KAYITLAR VE DERS KAYITLARI ONLİNE YAPILACAKTIR.

KESİN KAYITTA YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

TEZLİ YÜKSEK LİSANS

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

1- Başvuru sırasında kullandığınız e-posta adresinize,  asıl veya yedek olarak kazandığınıza ilişkin gelecek olan bilgi mailinin ardından sisteme giriş yaparak gerçekleştireceğiniz onay işlemiyle kesin kaydınızı (yukarıda belirtilen kesin kayıt tarihleri arasında)  tamamlamanız gerekmektedir.

2. Süresi içerisinde asıldan kayıt yaptırmayan öğrencilerimiz olduğu takdirde yedek listedeki adaylarımızın e posta adreslerine yedekten kayıt hakkı kazandığına ilişkin mail geldiğinde (yukarıda belirtilen tarihler arasında) sistemin yönlendirdiği şekilde kesin kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir.

3. Tokat Gaziosmapaşa Üniversitesi adına Ziraat Bankası Tokat Şubesi (239) 49211362-5042 nolu hesaba (TR16 0001 0002 3949 2113 6250 42)

İşletme 1. taksidi (3.000TL), İşletme alanında Üniversitemiz personeline %30 indirim uygulanacaktır.

İş Sağlığı ve Güvenliği 1. taksidi (2.000 TL) yatırdıklarını gösteren dekont. Açıklama kısmında öğrencinin adı soyadı ve programı belirtilmelidir.

Enstitümüz lisansustu@gop.edu.tr adresine dekont mail atılmalıdır. Mailin konusuna ad, soyad ve program belirtilmelidir.

Öğrenim Ücretlerini öğrencilerimiz kendilerine ait IBAN'dan gönderecektir.

NOT: Kesin kayıt sonrası programlar açılmaz ise başvuran adaylara, dekont ücretleri kendi IBAN'larına iade edilecektir.

KESİN KAYIT YAPAN 20 KİŞİ OLMAMASI DURUMUNDA PROGRAM AÇILMAYACAKTIR.

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS

DOKTORA

3. Tokat Gaziosmapaşa Üniversitesi adına Ziraat Bankası Tokat Şubesi (239) 49211362-5041 nolu hesaba (TR43 0001 0002 3949 2113 6250 41)

Sağlık Yönetimi 1. taksidi (3.000TL)

Sağlık Yönetimi Tokat İli ve İlçeleri 1. taksidi (1.500 TL)
Sınıf Eğitimi 1. taksidi (2.000 TL), Tokat İli (1.500 TL)
Fen Bilgisi, Matematik Eğitimi ve Sosyal Bilgiler Eğitimi 1. taksidi (1.750 TL)
yatırdıklarını gösteren dekontun  açıklama kısmında öğrencinin adı, soyadı ve programı  belirtilmelidir.
Ayrıca tüm programlar 150 TL, uzaktan öğrenim materyal ücretini yatırdıklarını gösteren dekontun açıklama kısmında öğrencinin adı, soyadı ve programı belirtilmelidir.
Enstitümüz lisansustu@gop.edu.tr adresine dekont mail atılmalıdır.
(Mail konusuna öğrenci adını, soyadı ve programını yazmalıdır.)  Öğrenim ve Materyal Ücretlerini öğrencilerimiz kendilerine ait IBAN'dan gönderecektir.
NOT: Kesin Kayıt sonrası programlar açılmaz ise; başvuran adaylara, dekont ücretleri  kendi IBAN'lara iade edilecektir.

KESİN KAYIT YAPAN 20 KİŞİ OLMAMASI DURUMUNDA PROGRAM AÇILMAYACAKTIR.

NOT: Asıl listedeki adaylar kesin kayıt tarihleri içinde kayıt yaptırmadıkları takdirde yedek listedeki adaylar kayıt hakkı kazanmış olacaktır. Bu nedenle yedek listesinde olan adayların müracaatlarında belirtmiş oldukları e-posta adreslerini takip etmeleri gerekmektedir.